Videoclipul piesei "Thriller" a lui Michael Jackson, lansat in 1983, va avea o varianta realizata in 3D, care va fi facuta publica in 2015.

Clipul piesei "Thriller" este un scurtmetraj de aproape 14 minute, iar inregistrarea originala va fi folosita de catre regizorul John Landis, care a realizat scurtmetrajul, pentru ca o varianta in 3D sa poata fi publicata in format Blu-ray si chiar difuzata in cinematografe. Landis a ajuns la o intelegere cu reprezentantii familiei Jackson, in urma unui proces care a durat mai multi ani.

"Procesul a durat atat de multi ani, dar ne-am inteles si m-au platit in cele din urma. Asa ca acum chiar se intampla ceva cu (videoclipul pentru piesa, n.r.) «Thriller». Va aparea intr-un format mult mai bun, mai curat, si in 3D, lucru care se va vedea minunat pe marele ecran", a spus regizorul John Landis.

Un apropiat al familiei lui Michael Jackson a declarat ca lansarea in varianta 3D a videoclipului a facut parte din planul pe care cantaretul l-a avut in legatura cu turneul "This is it", la care lucra inainte de a muri in urma unei supradoze de propofol, in iunie 2009.

Reprezentantii lui Michael Jackson intentioneaza sa transforme "Thriller" intr-o franciza, existand ideea lansarii, in viitor, a unui joc video. Videoclipul piesei "Thriller" a costat circa 500.000 de dolari si este primul clip inclus, in 2009, in National Film Registry din Statele Unite ale Americii, institutie care recunoaste operele care au o importanta "culturala, istorica sau estetica" semnificativa.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei intoxicatii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, in perioada in care artistul american se afla la Los Angeles si efectua repetitii intense pentru ultimul sau turneu din cariera, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit sa debuteze in iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

Citeste si:
Copiii lui Michael Jackson vor aparea intr-un nou reality-show
Copiii lui Michael Jackson...

Medicul personal al cantaretului, Conrad Murray, a fost gasit vinovat de omucidere involuntara si a fost condamnat la patru ani de inchisoare. El a fost eliberat in octombrie 2013, dupa ce a petrecut aproape doi ani in inchisoare. In 2009, Michael Jackson dorea sa revina pe scena, in special pentru a evita falimentul, la cinci ani dupa ce fusese achitat in procesul de pedofilie, un scandal care ii afectase serios cariera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.