George Clooney s-a casatorit cu vocata britanica Amal Alamuddin intr-o ceremonie organizata sambata seara, la Venetia, evenimentul fiind catalogat de presa internationala drept "nunta anului".

Potrivit bbc.com, zeci de vedete au fost vazute sambata pe canalele orasului italian, fiind invitate la nunta lui George Clooney, in varsta de 53 de ani, cu Amal Alamuddin, in varsta de 36 de ani.

Ceremonia a avut loc la Hotelul Aman din apropierea faimosului Canal Grande si a fost confirmata oficial de agentul lui George Clooney.

"George Clooney si Amal Alamuddin s-au casatorit sambata, 27 septembrie, intr-o ceremonie privata in Venetia, Italia", a declarat agentul actorului, conform The Hollywood Reporter, citat de MEDIAFAX.

Printre vedetele apropiate cineastului american, care au ajuns la Venetia incepand de vineri, se numara top modelul Cindy Crawford si sotul ei, Rande Gerber, cel care a indeplinit si rolul de cavaler de onoare al lui Clooney, actorul Matt Damon si sotia lui, Luciana Barroso, actorul Bill Murray, vocalistul trupei U2, Bono, actrita Ellen Barkin, care a jucat alaturi de Clooney in pelicula "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13", si Anna Wintour, redactorul-sef al editiei americane a revistei Vogue.

Ambarcatiunea cu care George Clooney se indrepta, sambata, spre Hotelul Aman, unde urma sa aiba loc nunta, a fost blocata pentru mai multe minute, pe Canal Grande, de trecerea mai multor vase de mari dimensiuni. Aceasta intarziere a permis zecilor de barci cu fotografi sa-l ajunga din urma pe actorul american, considerat "cel mai dorit burlac al planetei". O barca a Politiei venetiene a incercat in zadar sa tina paparazzi la distanta.

Amal Alamuddin a fost vazuta in public ultima data vineri, pe Canal Grande, alaturi de George Clooney.

Avocata britanica de origine libaneza si cineastul american s-au logodit in aprilie. Alamuddin l-a intalnit pe Clooney prin intermediul activitatii ei profesionale.

Aceasta este prima casatorie pentru Amal Alamuddin, in timp ce George Clooney a mai fost casatorit cu actrita Talia Balsam, in perioada 1989 si 1993. Acesta a mai avut relatii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actrita italiana Elisabetta Canalis si cu actrita din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.