Calin Popescu Tariceanu a marturisit ca al treilea fiu al sau urmeaza sa se nasca in Ajunul Craciunului.

Tariceanu a facut acest anunt dupa lansarea candidaturii sale la Presedintie. Despre prezenta sotiei sale la lansarea candidaturii, Tariceanu a spus ca este normal sa il sustina, chiar daca este o prezenta discreta.

”Asa ar trebui sa fie sotiile oamenilor politici, cred ca trebuie sa fie mai degraba prezente discrete in viata publica si sa nu se amestece decat in problemele care tin de familie, si nu in problemele care tin de stat, partid, etc”, a spus Tariceanu, citat de MEDIAFAX.

El a marturisit ca mai primeste observatii de la sotia sa, ori de cate ori aceasta considera, si ca este foarte atent la ceea ce ii spune. Tariceanu a mai spus ca sotia sa va mai participa, ”din cand in cand”, la evenimentele de campanie.

Calin Popescu Tariceanu, in varsta de 62 de ani, mai are doi fii din casatoriile anterioare.

In iulie anul trecut, fostul premier s-a casatorit, pentru a cincea oara, la ceremonia de la starea civila participand doar apropiatii. Calin Popescu Tariceanu s-a casatorit cu Loredana Moise, artist plastic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.