Rod Stewart a fost dat in judecata pentru ca ar fi lovit cu putere in zona fetei de o minge de fotbal un barbat.
Potrivit Reuters, reclamantul spune ca, in urma acelui incident, a suferit o fractura nazala. In documentele depuse luni la Tribunalul din Las Vegas, Mostafa Kashe afirma ca Rod Stewart, in varsta de 69 de ani, care la inceputurile carierei sale avea reputatia unui foarte bun jucator de fotbal, are "o experienta semnificativa" in acest sport si ar fi trebuit sa isi dea seama ca va accidenta cel putin o persoana daca va trimite cu putere acea minge spre publicul de la concertul sau, scrie MEDIAFAX.

Mostafa Kashe a fost lovit de mingea pe care Rod Stewart a trimis-o spre spectatorii care asistau la concertul pe care l-a sustinut in octombrie 2012, la Caesars Palace din Las Vegas.
Agentii de securitate l-au scos pe Mostafa Kashe din multime, pentru ca el sa poata sa primeasca ingrijiri medicale.

Reclamantul, care locuieste in sudul Californiei, sustine ca a suferit traume fizice si psihice din cauza acelei lovituri in zona fetei, in urma careia s-a ales cu o fractura nazala. El spune ca din acest motiv a fost nevoit sa isi intrerupa vacanta pe care o petrecea cu familia la Las Vegas si sa lipseasca apoi de la locul de munca pentru cateva zile. El a solicitat daune financiare in valoare de 10.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.