Barbra Streisand a devenit singurul artist din lume cu materiale discografice care au ajuns pe primul loc in Billboard 200 in fiecare dintre ultimele sase decenii.
Cel mai recent disc al artistei americane, albumul de duete intitulat "Partners", a debutat pe primul loc in topul Billboard 200, gratie celor 196.000 de copii vandute in prima saptamana dupa lansare. De asemenea, prin aceasta performanta, Barbra Streisand i-a egalat pe Elvis Presley si Bruce Springsteen, cu care imparte locul al treilea in topul artistilor cu cele mai multe albume devenite Nr. 1 in topul Billboard 200 - cu 10 astfel de discuri fiecare. Doar trupa The Beatles si rapperul Jay-Z au avut mai multe albume care au ajuns pe primul loc in topul Billboard 200.

Barbra Streisand a avut primul ei album devenit Nr. 1 in octombrie 1964

De-a lungul carierei sale impresionante, Barbra Streisand a castigat toate premiile importante decernate de industria de divertisment americana - Oscar, Tony, Emmy, Grammy, Sindicatul regizorilor americani (Directors Guild of America), Globul de Aur, National Medal of the Arts si Peabody -, pentru prestatiile ei din muzica, cinematografie, teatru si televiziune. Cantareata a castigat opt premii Grammy si a vandut peste 245 milioane de discuri pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.