Samuel L. Jackson va lansa o melodie interpretata de mai multe vedete de Craciun, iar banii obtinuti din vanzare ii va dona.

Jackson, in varsta de 65 de ani, a declarat ca el nu va canta, dar spera sa poata inregistra cantecul interpretat de mai multi dintre prietenii sai celebri, la studiourile Abbey Road, faimoase pentru ca au fost foloiste de trupa The Beatles, informeaza contactmusic.com.

"Nu cred ca vocea mea va vinde vreodata ceva, iar modul meu de a canta rap e si mai rau. Faptul ca as putea canta si eu nu va ajuta deloc. Am inceput sa vorbim cu oamenii, iar eu am apelat la cateva favoruri personale
", a declarat actorul american pentru tabloidul britanic The Sun, citat de MEDIAFAX.

La inceputul acestui an, Samuel L. Jackson a devenit imaginea unei campanii de preventie a cancerului testicular, in care actorul ii incurajeaza pe barbati sa mearga regulat la control de specialitate. Samuel L. Jackson, actorul-fetis al lui Quentin Tarantino, a impresionat publicul si criticii de cinema in "Pulp Fiction", "Jackie Brown", "Kill Bill 2" si a jucat in peste 100 de filme, dupa ce s-a facut remarcat in 1991 cu rolul din "Jungle Fever", regizat de Spike Lee.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.