Primul headliner confirmat pentru festivalul Metalhead Meeting 2015 este Amorphis, care va avea loc in perioada 12 - 14 iunie, in Bucuresti.
Editia din 2015 a festivalului va dura trei zile, iar locul de desfasurare va fi anuntat in curand. Amorphis se alatura line up-ului format pana in prezent din Primordial si Triptykon, la un eveniment care doreste sa ofere trei zile pline de muzica rock si metal, cu peste 30 de trupe, dintre care cel putin zece formatii straine, multe in premiera in Romania si trei headlineri pe zi.

Formata in 1990, Amorphis implineste anul viitor 25 de ani si promite sa aduca la Bucuresti piesele care au facut-o celebra, intr-un show de 90 de minute in care vor fi interpretate cantece din toate cele 11 albume ale sale.
Cu majoritatea versurilor inspirate din poemul epic finlandez "Kalevala", trupa combina folk-ul cu gothicul, doom-ul si heavy metalul melodic. Piese precum "Black Winter Day", "Silver Bride", "Better Unborn", "Silent Waters", "You I Need" si "House Of Sleep" vor fi auzite si la Bucuresti, la Metalhead Meeting 2015.

Abonamentele de trei zile sunt deja in vanzare, pe www.iabilet.ro , www.eventim.ro, precum si in reteaua IaBilet si Eventim - magazinul Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, magazinul Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, la urmatoarele preturi: acces general - 80 lei, golden circle - 109 lei. Aceste preturi sunt valabile pana pe 1 decembrie, apoi biletele vor costa 99 lei - acces general si 129 lei - golden circle, in perioada decembrie - aprilie 2015, si 119 lei - acces general si 149 - golden circle, in perioada aprilie - iunie 2015. In ziua evenimentului, abonamentele acces general vor costa 140 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.