Pentru a atrage atentia asupra unei campanii caritabile Alicia Keys, care va naste in decembrie al doilea copil al sau, a publicat o fotografie nud a ei, cu semnul pacii pictat pe abdomen.
Alicia Keys, in varsta de 33 de ani, a aparut in fotografie cu semnul pacii, un cerc cu trei linii in interior, inventat in anii 1960-1970 de miscarea hippie, pictat pe abdomenul proeminent de gravida, pentru a atrage atentia asupra campaniei #WeAreHere ("Suntem aici", n.r.), miscare caritabila in care este implicata, potrivit dailymail.co.uk.

#WeAreHere are ca scop atragerea de fonduri si suscitarea interesului cat mai multor persoane referitor la problemele din lume, de la cauze sociale, protectia copiilor, refugiati in urma razboaielor, traficul de persoane la foamete si ajutorarea sinistratilor in urma calamitatilor naturale.
Keys a donat un milion de dolari care vor ajunge la organizatii precum All Out, CARE, Equal Justice Initiative, the Future Project, Girl Rising, Keep a Child Alive, Moms Rising, Oxfam, the Trevor Project, the Trayvon Martin Foundation si War Child si si-a indemant fanii sa contribuie folosind site-ul miscarii.

Vedeta americana a creat imaginea publicata sambata pentru a exprima ideea ca oamenii ar trebui sa fie preocupati de lumea in care isi vor naste copiii si ca toti oamenii ar trebui sa incerce sa o imbunatateasca. Alicia Keys, care este casatorita de patru ani cu muzicianul si producatorul american Swizz Beatz, va naste in decembrie cel de-al doilea copil al cuplului, care, potrivit unor surse citate de presa tabloida, va fi un baietel. Primul copil al cuplului este Egypt Daoud Ibarr Dean, un baietel in varsta de patru ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.