Un album si un DVD cu evolutiile live ale cantaretei Whitney Houston vor fi lansate in noiembrie.

"Ea a fost fara nicio indoiala una dintre cele mai mari cantarete din lume si era unica", a declarat celebrul producator muzical pentru postul de televiziune NBC. Cu aceasta ocazie, Clive Davis a dezvaluit ca noul material discografic, intitulat "Whitney Houston Live: Her Greatest Performances", va fi lansat pe 10 noiembrie.

Whitney Houston, celebra atat pentru cantecele ei de dragoste, cat si pentru scandalurile generate de dependenta ei de droguri, a fost gasita decedata pe 11 februarie 2012, in cada unei camere de hotel din Beverly Hills, la varsta de 48 de ani, cu o zi inainte de gala de decernare a premiilor Grammy. Autoritatile americane au considerat ca moartea ei a fost accidentala, fiind cauzata de consumul de cocaina si de o maladie cardiaca, scrie MEDIAFAX.

Whitney Houston, nascuta pe 9 august 1963, a dominat scena muzicala pop si soul a anilor '80 si '90, vanzand aproximativ 170 de milioane de discuri si fiind supranumita "Vocea". Ea s-a lansat si in cinema, jucand alaturi de Kevin Costner in filmul "Bodyguard" (1992), pentru care a inregistrat o noua versiune a piesei "I Will Always Love You" (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populara. Houston este singurul artist din lume care a lansat sapte albume consecutive premiate cu discuri de platina, depasind la acest capitol chiar si trupa The Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards si 22 American Music Awards.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.