Sotia rockerului Ozzy Osbourne, Sharon, a marturisit ca si-a taiat venele in tinerete pentru a-i demonstra celui care i-a devenit ulterior sot cat de mult il iubeste.

Sharon Osbourne, in varsta de 61 de ani, mai are si in prezent cicatricele lasate de taieturile la incheietura mainii pe care si le-a facut cand avea 27 de ani, intr-o provocare de a-i arata starului rock Ozzy Osbourne, cu care se intalnea atunci, cat de mult il iubeste, potrivit unei stiri online.

Vedeta a povestit pentru prima data incidentul miercuri, in emisiunea TV "The Talk", pe care o si prezinta alaturi de alte celebritati feminine, la postul american CBS, informeaza contactmusic.com.

"Nu am discutat niciodata despre asta din cauza stanjenelii legate de cat de stupid a fost sa fac asa ceva", a spus Osbourne. "Aveam 27 de ani, incepusem sa ma vad cu Ozzy... si cand ne vedeam, beam foarte mult. Am fost la o petrecere si pe la patru dimineata ma intreaba «Cat de mult ma iubesti?» si eu i-am zis «As face orice pentru tine, orice, te ador pur si simplu. Mi-as da viata pentru tine!». Iar eu am continuat... «O sa iti arat cat de mult te iubesc, o sa mor pentru tine», asa ca m-am dus intr-o camera de serviciu unde era un cutit pe o masa. Am luat cutitul, i-am spus (lui Ozzy, n.r.) «te iubesc foarte mult» si m-am taiat de trei ori la inchetura mainii
", a povestit Sharon Osbourne, citata de MEDIAFAX.

Vedeta TV a mai relatat ca, dupa ce a venit ambulanta, le-a spus medicilor ca s-a purtat doar ca o "betiva melodramatica", dar autoritatile au crezut ca a vrut sa se sinucida. "M-au tinut inchisa! Am o cicatrice de atunci si am fost izolata in spital pentru ca am fost o betiva melodramatica. Acum le spun tuturor ca am fost atacata de un caine", a explicat Osbourne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.