"Joan Rivers: A life", o biografie a celebrei actrite care a murit pe 4 septembrie, la varsta de 81 de ani, va fi publicata in SUA.


Cartea va fi scrisa de jurnalista Leslie Bennetts, care lucreaza pentru publicatiile Vanity Fair si New York Times, si va fi publicata in 2016, in format clasic, dar si ca audiobook si in format digital. "Joan Rivers a fost mai mult decat o actrita de comedie, a fost un simbol si un model de urmat pentru milioane de oameni", a declarat Judy Clain, redactor-sef al editurii, conform MEDIAFAX.

Jurnalista Leslie Bennetts a descris viata regretatei vedete americane ca o plimbare cu un trenulet in parcurile de distractii, cu suisuri si coborasuri, care este "deopotriva foarte distractiva, dar si foarte emotionanta". Joan Rivers a murit pe 4 septembrie, intr-un spital din New York, dupa ce, cu o saptamana inainte, a intrat in stop cardiorespirator in timpul unei interventii chirurgicale asupra coardelor vocale, efectuata la o clinica din Manhattan.

Cauza oficiala a mortii, nestiuta inca

Joan Rivers este considerata un pionier privind accesul femeilor in lumea comediei. A devenit cunoscuta in anii 1960, printre vedetele alaturi de care a lucrat pe scena cluburilor de comedie din New York aflandu-se nume ca Bill Cosby, Richard Pryor, Woody Allen si George Carlin, despre care Rivers a spus ca nu s-a simtit niciodata ca si cum ar fi fost parte a "clicii lor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.