Dupa ce a pledat vinovat in procesul in care era acuzat ca a lovit un fan in zona capului cu o sticla de votca, intr-un club de noapte din Atlanta, rapperul american Gucci Mane a fost condamnat la trei ani de inchisoare.

Aceasta este cea mai recenta dintr-o serie mai lunga de condamnari primite de Gucci Mane, in varsta de 34 de ani, al carui comportament de "gangster" i-a adus si un rol in filmul "Spring Breakers" din 2012, in care rolul principal masculin a fost jucat de actorul James Franco. Luna trecuta, un judecator federal din Georgia l-a condamnat pe Mane, al carui nume real este Radric Davis, la trei ani si trei luni de inchisoare pentru posesie ilegala de arme de foc si pentru proferarea unor amenintari cu arme de foc in locuri publice.

Justitia americana ii va permite lui Gucci Mane sa isi ispaseasca pedeapsa primita in statul lui natal, concomitent cu pedeapsa federala, a precizat Biroul Procuraturii din Fulton County. Infractiunea pentru care Mane a fost condamnat de judecatorul din Georgia s-a produs in martie 2013, in momentul in care un sergent din armata americana s-a apropiat de rapper pentru a se fotografia cu acesta.

Gucci Mane a reactionat imediat si l-a lovit pe acel barbat in zona capului cu o sticla de votca, provocandu-i rani care au avut nevoie de zece copci, a precizat Procuratura americana. In 2011, Gucci Mane a fost condamnat la sase luni de inchisoare in statul Georgia, dupa ce a recunoscut ca a impins o femeie in afara automobilului sau in timp ce vehiculul se afla in mers.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.