Madonna lucreaza la un nou material discografic care va fi lansat in 2015.

"(Madonna, n.r.) este in studio cu Diplo si se distreaza de minune", a spus Guy Oseary, care a precizat ca noul album al artistei va fi editat de casa de discuri Interscope, o subsidiara a Universal Music.

Diplo, pe numele sau real Thomas Wesley Pentz, in varsta de 35 de ani, este producator, compozitor si DJ de muzica dance electronica. Dj-ul a declarat, intr-un interviu pentru Billboard, ca, pana in prezent, din colaborarea sa cu Madonna au iesit cel putin trei cantece "extraordinare". "Sunt foarte norocos pentru ca (Madonna, n.r.) este foarte intelegatoare si deschisa la ideile mele", a spus Diplo. Producatorul american a mai anuntat recent, intr-un interviu pentru site-ul brazilian www.heloisatolipan.com.br, ca una dintre piesele de pe noul album al Madonnei, pe care a scris-o impreuna cu artista americana, se numeste "Bitch, I'm Madonna".

Madonna a lucrat pentru noul album si cu DJ-ul suedez Avicii si cantareata pop britanica Natalia Kills. Pe de alta parte, presa britanica vorbea recent despre doua cantece de pe noul album ale caror versuri au fost publicate pe internet fara voia artistei si in care Madonna isi critica fostul sot, regizorul britanic Guy Ritchie, si pe Lady Gaga. Madonna, in varsta de 56 de ani, vorbeste in cantecul "Heartbreak City" despre relatia cu regizorul britanic Guy Ritchie, cu care a fost casatorita intre 2000 si 2008. Cantareata il acuza ca s-a folosit de ea si de imaginea ei si spune ca regreta ca l-a intalnit.

Cea de-a doua piesa ale carei versuri au fost publicate pe internet, fara permisiunea Madonnei, se numeste "Two Steps Behind Me". Tabloidul britanic The Sun sustine ca este un cantec despre Lady Gaga, pe care Madonna ar acuza-o ca o copiaza si o compara pe cantareata in varsta de de 28 de ani cu "o sora mai mica, fara personalitate".

Citeste si:
Stockholm: Autoritățile vor construi un spaţiu memorial dedicat...
Stockholm: Autoritățile vor...

Considerata "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.