Celebrul muzician american Jack White va concerta in Bucuresti pe 9 noiembrie.

Jack White a scos pe piata un numar limitat de bilete pentru fanii sai incepand de miercuri, de la ora 10.00, in reteaua Eventim, urmand ca data oficiala de punere in vanzare a tichetelor sa fie vineri. Biletele "first-on-the-scene" (primele 1.000), in normal circle, sunt disponibile la pretul de 130 de lei, iar cele la categoria golden circle (primele 500) pot fi achizitionate la pretul de 215 lei. Dupa epuizarea promotiei "first-on-the-scene", pretul final la categoria normal circle va fi de 157 de lei, iar la golden circle, de 252 de lei. Biletele VIP (cu loc) sunt disponibile la pretul de 360 de lei. Biletele sunt disponibile numai prin reteaua Eventim si online, pe www.eventim.ro.

Jack White, nascut pe 9 iulie 1975, este un muzician american, producator muzical si actor. Jack a fost chitaristul si solistul trupei The White Stripes, alaturi de care a lansat sase albume - "The White Stripes", "De Stijl", "White Blood Cells", "Elephant", "Get Behind Me Satan" si "Icky Thump", inainte ca formatia sa se destrame, in februarie 2011. Potrivit imbd.com, White a aparut in filmele "Cold Mountain" (2003), "Coffee and Cigarettes" (2003), "The Fearless Freaks" (2005) si "Calca apasat: Povestea lui Dewey Cox/ Walk Hard: The Dewey Cox Story" (2007). De asemenea, el a fost unul dintre muzicienii prezentati in documentarul "It Might Get Loud" (2008), despre chitara electrica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.