Cel mai rapid pianist din lume, Havasi, va concerta din nou in Romania, pe 20 decembrie la Sala Polivalenta.

Artistul va prezenta fanilor sai noua sa superproductie, "The New Havasi Symphonic Concert Show".

Concertul va avea loc intr-o editie speciala de Craciun, care se anunta a fi cel mai mare spectacol de iarna organizat in Romania, potrivit MEDIAFAX de organizatorii evenimentului, Amphitrion.Superproductia este regizata de Brian Burke, omul din spatele celor mai renumite show-uri din Las Vegas, printre care "The New Day" al lui Celine Dion, si va aduce inovatii muzicale deosebite intr-un spectacol grandios, cu participarea a peste 100 de artisti.

O experienta de neuitat

Spectacolul va oferi publicului o experienta audiovizuala de neuitat, se mai arata in comunicatul citat. Dirijate de Péter Pejtsik, orchestra simfonica si corul vor fi completate de 25 de solisti. Pe langa acestia, vor sosi la Bucuresti artisti din China, India, Brazilia, Statele Unite ale Americii si Irlanda, pentru a prezenta cultura muzicala a diferitelor continente. Anul trecut, productia s-a clasat pe locul al 16-lea in topul muzical Billboard 100 si pe locul al noualea in clasamentul Pollstar, publicatie de prestigiu din domeniul muzical. Aceste realizari au plasat superproductia alaturi de concertele unor mari staruri internationale, precum Bon Jovi, Justin Timberlake, Depeche Mode si Linkin Park.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile incepand de luni in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, dar si online, pe www.myticket.ro, la preturi cuprinse intre 115 lei si 375 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.