"Familia Bundy" va avea o continuare, urmand sa il aiba ca personaj central pe Bud, fiul indragitului cuplu Al si Peggy.

Serialul care le-a adus faima actorilor Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate si David Faustino va avea o continuare, la 27 de ani de la premiera, protagonistul noului show TV urmand sa fie David Faustino, care va da din nou viata personajului Bud Bundy. Noua serie TV va fi produsa de Sony Pictures Television.

Deocamdata nu exista informatii referitor la care dintre ceilalti membri ai distributiei originale vor aparea in noul serial, in afara lui David Faustino. Serialul "Familia Bundy", in original "Married … With Children", a fost difuzat initial in Statele Unite, de postul de televiziune Fox, in perioada 1987 - 1997, timp de 11 sezoane si 259 de episoade. Povestea familiei disfunctionale din Chicago a fost creata de Michael G. Moye si Ron Leavitt.

Protagonistii serialului s-au bucrat de o cariera de succes dupa aparitia in "Familia Bundy". Ed O'Neill joaca in sitcomul de succes "O familie moderna", alaturi de Sofia Vergara, Christina Applegate a avut roluri in mai multe seriale de comedie si continua sa fie una dintre actritele cele mai solicitate in domeniu, Katie Sagal joaca in serialul dramatic "Sons of Anarchy" si este o cantareata de succes. David Faustino a aparut recent intr-un episod din "O familie moderna", alaturi de Ed O'Neill.

Distributia originala s-a reunit recent cu ocazia dezvelirii unei stele dedicate lui Katie Sagal pe faimosul bulevard al celebritatilor din Hollywood.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.