Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier spectaculos la Londra. Unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi.

Printul britanic, al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a parut extrem de socat in momentul in care bodyguarzii sai au acordat primul ajutor atat taximetristului - care isi pierduse cunostinta si a fost scos din vehicul dupa interventia echipajelor de descarcerare -, cat si politistului motociclist, care a fost catapultat prin aer pe o distanta de aproximativ 9 metri.

Fotografiile facute dupa accident, care a avut loc in centrul Londrei, prezinta motocicleta politistului pur si simplu implantata pe jumatate in acel taxi - un automobil Toyota Prius alb -, in timp ce soferul acestuia zacea in interior lipsit de cunostinta si inconjurat de airbaig-uri. Potrivit unui martor, automobilul Range Rover al printului, care il transporta pe acesta la un eveniment din cadrul "Invictus Games" in nordul Londrei, a parasit imediat locul accidentului. Soferul acestuia, actionand conform regulilor invatate in programele de pregatire contra atentatelor teroriste, a depasit in mare viteza cele doua vehicule avariate si a oprit la urmatorul semafor, aflat la o distanta de cateva sute de metri.

Aceeasi sursa spune ca l-a vazut pe printul Harry, in varsta de 29 de ani, tinadu-si capul in maini, privind apoi in mod constant prin geamul din spatele automobilului catre cei doi barbati accidentati si afisand "o expresie ingrijorata". In noaptea de joi spre vineri, politistul din garda de securitate a printului a fost externat, iar autoritatile au anuntat ca soferul de taxi se afla la randul sau intr-o stare stabila. Politia metropolitana a anuntat ca a initiat o ancheta pentru a investiga circumstantele in care s-a produs acel accident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.