Gwen Stefani lucreaza la doua noi albme, la unul solo si la unul impreuna cu trupa No Doubt.

Prezenta la New York Fashion Week, cantareata americana Gwen Stefani, in varsta de 44 de ani, care este si creatoare de moda, a declarat intr-un interviu pentru MTV News ca lucreaza la doua noi materiale discografice, un album solo si unul cu trupa No Doubt. "O sa scriu (cantece, n.r.) si o sa vedem ce o sa iasa", a spus Gwen Stefani.

Cel mai recent album al trupei No Doubt a fost lansat in 2012, "Push and Shove" fiind al saselea material discografic al trupei, aparut dupa o pauza de 11 ani. Trupa are programat un concert la New York, in cadrul Global Citizen's Festival, pe 27 septembrie, iar spectacolul ar urma sa fie prima aparitie live a trupei din ultimii doi ani.

Gwen Stefani a devenit celebra ca solista a trupei No Doubt, in 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numara "Just a Girl" si "Don't Speak". Cel mai recent album solo al sau cantaretei dateaza din 2006, cand vedeta a lansat "The Sweet Escape". Stefani este si un designer de succes, impunandu-se in lumea modei cu colectia de haine L.A.M.B. Artista a nascut in martie un baietel, care a primit numele Apollo Bowie Flynn, fiind cel de-al treilea copil al artistei care este casatorita cu muzicianul Gavin Rossdale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.