Rockerii de la Megadeth si-au anulat turneul pe care trebuiau sa il sustina alaturi de trupa Motorhead.
"Din cauza complicatiilor aparute dupa o precedenta operatie pe coloana vertebrala, in zona cervicala, si in urma recomandarilor stricte ale medicilor, Dave Mustaine si-a anulat toate concertele pe care le avea programate in urmatoarele opt saptamani", se afirma in comunicatul de presa emis de trupa Megadeth, citat de MEDIAFAX.

"Daca se odihneste si isi urmeaza tratamentul, ne asteptam ca Dave sa se vindece complet si sa revina pe scena in curand
", au adaugat colegii sai de trupa.

Cea mai zgomotoasa croaziera din lume

Desi Megadeth nu va mai participa la editia inaugurala a acestui turneu insolit, doi dintre colegii de trupa ai lui Dave Mustaine, David Ellefson si Chris Broderick, vor lua parte totusi la turneu si vor canta in proiectul Metal Allegiance, alaturi de solistii Philip Anselmo s Joey Belladonna si de chitaristii Jon Donais si Scott Ian.

Prima editie a turneului-croaziera "Motörboat" va debuta cu un show la Miami, pe 22 septembrie, si va continua cu concerte la Key West, in Florida, si Cozumel, in Mexic.

Supranumit "cea mai zgomotoasa croaziera din lume", acest turneu insolit va cuprinde concerte sustinute de trupele Motörhead, Anthrax, Down si Zakk Wylde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.