Tatal printului William, Charles, este foarte incantat de ideea ca va deveni din nou bunic.

Marti, printul Charles a vorbit pentru prima data in public despre acest eveniment special din viata familiei regale britanice, dupa ce palatul Kensington a anuntat ca ducesa de Cambridge este din nou insarcinata, informeaza contactmusic.com.

Prezent la un eveniment organizat de Prince's Trust la Londra, mostenitorul tronului britanic s-a declarat "incantat" de sarcina ducesei Kate si a spus ca spera ca de aceasta data printul William si sotia lui vor avea o fetita. "Suntem foarte fericiti. E minunat. Sunt fericit ca voi fi din nou bunic. Abia astept si sper ca de aceasta data va fi o fetita!", a spus printul Charles. Luni, palatul Kensington a dat publicitatii un comunicat oficial prin care a anuntat sarcina ducesei Kate. Marti, printul Charles a vorbit pentru prima data in public despre acest eveniment special din viata familiei regale britanice, dupa ce palatul Kensington a anuntat ca ducesa de Cambridge este din nou insarcinata, informeaza contactmusic.com, citat de MEDIAFAX.

Iti doreste o fetita

Prezent la un eveniment organizat de Prince's Trust la Londra, mostenitorul tronului britanic s-a declarat "incantat" de sarcina ducesei Kate si a spus ca spera ca de aceasta data printul William si sotia lui vor avea o fetita. "Suntem foarte fericiti. E minunat. Sunt fericit ca voi fi din nou bunic. Abia astept si sper ca de aceasta data va fi o fetita!", a spus printul Charles.

"Altetele lor regale ducele si ducesa de Cambridge sunt incantati sa va anunte faptul ca ducesa de Cambridge asteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Regina si membrii ambelor familii sunt incantate de aceasta veste", se afirma in acel comunicat. La fel ca la prima sarcina, ducesa de Cambridge sufera de greturi matinale violente si este tratata de medicii familiei regale la palatul Kensington.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.