Gwyneth Paltrow a obtinut 109 milioane de dolari in urma strangerii de fonduri televizata pentru o fundatie care lupta impotriva cancerului.
Actrita americana a fost producatorul emisiunii TV "Stand Up to Cancer" si a adus in studio vedete ca Jennifer Aniston, Jessica Alba, Halle Berry, Reese Witherspoon, Rob Lowe, Sofia Vergara, Will Ferrell, Robert Downey Jr, Kerry Washington, Mike Myers, Jon Hamm si Pierce Brosnan. Vedetele au facut apel la publicul american si canadian sa doneze bani pentru finantarea cercetarilor pentru un nou tratament impotriva cancerului. Emisiunea a fost transmisa in direct vineri, in Statele Unite si Canada.

Gwyneth Paltrow, al carei tata a murit si el de cancer in 2002, este producatorul executiv al acestui teledon din 2012. Suma totala stransa in urma teledonului este de 109 milioane de dolari, cu 28 de milioane de dolari mai mult decat la editia din 2012 a evenimentului. Emisiunea TV a durat o ora si a inclus concerte si aparitii ale Dave Matthews Band, The Who, Ariana Grande, Jennifer Hudson si ale rapperilor Common si Lupe Fiasco. In total, organizatorii campaniei "Stand Up to Cancer" au strans peste 369 de milioane de dolari de la prima editie a teledonului, din 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.