Sotul si fostul manager al cantaretei canadiene Celine Dion, René Angélil, a suferit, in decembrie 2013, o interventie chirugicala prin care i-a fost amputata partial limba.

René Angélil, in varsta de 72 de ani, a suferit o amputare partiala a limbii, iar organul a fost inlocuit cu o proteza, potrivit informatiilor publicate de Las Vegas Sun. "Operatia a reusit si recuperarea lui René este perfecta", a declarat pentru tabloidul american unul dintre asociatii muzicianului.

Celine Dion a anuntat in august ca isi anuleaza toate concertele pe care trebuia sa le sustina in perioada urmatoare in cadrul turneului din Asia. Cantareata, care sufera de o inflamare a gatului, a explicat ca doreste sa ia o pauza "de la toate activitatile profesionale" pentru a se dedica familiei si in special sotului sau. René Angélil a fost managerul cantaretei timp de 30 de ani, inainte de a ceda acest rol "vechiului sau prieten", Aldo Giampaolo, in luna iunie.

Celine Dion si Rene Angelil s-au casatorit in 1994 si au impreuna trei copii: Rene-Charles, in varsta de 13 ani, si gemenii in varsta de patru ani Eddy si Nelson. Celine Dion s-a nascut pe 30 martie 1968, in Canada, intr-o familie melomana cu 14 copii. Céline Dion a cucerit apoi, pe rand, Quebecul, Franta si, in cele din urma, Statele Unite. In scurt timp, vocea sa a devenit cunoscuta si iubita in intreaga lume. In cei peste 25 de ani de cariera, Céline Dion a primit nenumarate premii muzicale si a vandut peste 200 de milioane de albume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.