Banii primiti de Angelina Jolie si Brad Pitt pentru fotografiile de la nunta au fost donati in scopuri caritabile.

Fotografiile de la casatoria cuplului au fost publicate de revistele Hello! si People, cele doua publicatii platind fiecare cate 2,5 milioane de dolari pentru dreptul de a difuza imaginile. Revista Hello! detine drepturile de difuzare la nivel mondial. Cele doua vedete au ales personal ca fotografiile sa fie facute de un profesionist de la agentia Getty Images, cu care mai lucrasera anterior.

Cuplul hollywoodian nu a oferit niciun detaliu despre acest subiect, dar, potrivit radaronline.com, toti banii au fost donati in scopuri caritabile, cei doi actori fiind cunoscuti pentru implicarea lor in cauze umanitare. In 2008, Pitt si Jolie au primit 14 milioane de dolari, potrivit presei tabloide, pentru fotografiile cu gemenii cuplului, Knox si Vivienne.

"Brad si Angelina stiau ca exista un interes enorm pentru imagini de la nunta lor si au decis sa doneze banii unei fundatii caritabile. Cei doi au mai facut acest lucru de multe ori in trecut", a declarat o sursa pentru radaronline.com. Angelina Jolie, in varsta de 39 de ani, si Brad Pitt, in varsta de 50 de ani, s-au casatorit pe 23 august, intr-o ceremonie privata si restransa, organizata pe proprietatea cuplului, Chateau Miraval, din Franta, la doi ani dupa logodna din 2012. Cei doi s-au cunoscut in 2005, pe platourile de filmare ale peliculei "Domnul si doamna Smith".

La ceremonie au participat cei sase copii ai cuplului - Maddox, in varsta de 13 ani, Pax, in varsta de 11 ani, Zahara, in varsta de noua ani, Shiloh, in varsta de opt ani, si gemenii Knox si Vivienne, in varsta de sase ani. Angelina Jolie a fost condusa la altar de Maddox si Pax, in timp ce Zahara si Vivienne aruncau in urma miresei petale de trandafir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.