Robert De Niro, Brad Pitt si Leonardo DiCaprio vor primi fiecare un onorariu de 13 milioane de dolari pentru doua zile de filmari.

Brad Pitt si-a intrerupt luna de miere din Marea Mediterana, alaturi de sotia sa, Angelina Jolie, pentru a juca in acest scurtmetraj ce va promova noul cazinou Studio City, construit de magnatul James Packer in Macao. Presa americana afirma ca starul hollywoodian, in varsta de 50 de ani, a acceptat sa participe la aceste filmari, la New York, intrucat onorariul sau este unul impresionant: 13 milioane de dolari pentru doua zile de filmari.

Alaturi de Brad Pitt in noul scurtmetraj, regizat de renumitul Martin Scorsese, apar Leonardo DiCaprio si Robert De Niro, care au primit acelasi onorariu. Magnatul James Packer s-a asociat cu omul de afaceri Lawrence Ho pentru a construi acest complex turistic de lux, care va avea tematica cinematografica. Studio City va fi operat de compania Melco Crown Entertainment si va costa aproximativ 2,3 miliarde de dolari.

Potrivit unei surse, bugetul de productie total al acestui scurtmetraj, realizat pe baza unui scenariu scris de Terence Winter, creatorul serialului "Imperiul din Atlantic City", este de 70 milioane de dolari. Scurtmetrajul va fi lansat in 2015, odata cu gala de inaugurare a cazinoului. In timp ce atat Leonardo DiCaprio, cat si Robert De Niro au jucat in multe filme regizate de Martin Scorsese, aceasta reprezinta prima colaborare a actorului Brad Pitt cu renumitul cineast american. De asemenea, este pentru prima data cand cei trei actori hollywoodieni lucreaza impreuna la acelasi proiect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.