Dupa ce saptamana trecuta a suferit un stop cardiorespirator, actrita Joan River a fost mutata din sectia de terapie intensiva.

Joan Rivers, in varsta de 81 de ani, este "cazata confortabil" intr-un salon privat al Mount Sinai Hospital din New York, a anuntat fiica actritei, Melissa Rivers Actrita a fost conectata la aparatele de ventilatie asistata dupa ce a suferit un stop cardiorespirator in timpul unei interventii la nivelul coardelor vocale, la clinica Yorkville Endoscopy din New York, pe 28 august. "Mama a fost scoasa de la terapie intensiva si mutata intr-un salon privat", a anuntat Melissa Rivers, care a refuzat sa ofere alte informatii despre starea de sanatate a actritei.

Presa americana relata la inceputul acestei saptamani ca Rivers se afla in coma indusa si urma sa fie trezita treptat. Potrivit contactmusic.com, citat de MEDIAFAX, procedura de scoatere din coma indusa urma sa aiba loc marti, iar medicii au inceput deja evaluarea starii creierului vedetei, pentru a vedea cat de afectat este de stopul cardiorespirator suferit. "Exista o ingrijorare reala legata de faptul ca regiunea din creier care controleaza functiile motorii ar putea sa fie afectata, ceea ce inseamna ca (Joan Rivers, n.r.) va ramane fie in stare vegetativa, fie intr-un carucior cu rotile", a declarat o sursa apropiata familiei pentru NY Daily News.

Supusa la o inteventie chirurgicala la gat

Familia actritei ar putea lua in considerare deschiderea unui proces impotriva clinicii unde, pe 28 august, Rivers a fost supusa unei interventii in zona gatului, in timpul careia a incetat sa respire, potrivit presei americane. Joan Rivers, una dintre prezentatoarele emisiunii TV "Fashion Police", de pe postul E!, a parut intr-o stare de spirit foarte buna cu o seara inainte de acea interventie chirurgicala si a facut mai multe glume, inclusiv unele despre moarte, in timpul unui show de comedie organizat la Laurie Beechman Theatre.

"Am 81 de ani - si as putea muri in orice moment. As putea sa ma prabusesc chiar aici si voi veti putea sa spuneti: «Am fost acolo!»
", a glumit artista americana.

Citeste si: Actrita Joan Rivers ar putea ramane in stare vegetativa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.