Sofia Anais, fiica Elenei Basescu, a implinit un an pe 1 septembrie, familia ei sarbatorind evenimentul intr-un cerc restrans de prieteni.

Elena Basescu a postat, marti, pe Facebook fotografii de la sarbatorirea fiicei sale, care a avut loc in cadru restrans, acasa, si la care au participat primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, nasul Sofiei Anais, precum si vicepresedintele PMP Eugen Tomac si sotia acestuia. In fotografiile postate de Elena Basescu, Sofia Anais apare alaturi de parintii sai, de presedintele Traian Basescu si sotia acestuia, precum si de parintii lui Bogdan Ionescu. De asemenea, sunt surprinse momentele in care Dorin Chirtoaca rupe turta si ii taie fetitei o suvita de par, conform traditiei, anunta MEDIAFAX. Tot potrivit obiceiurilor romanesti, pe o tava au fost puse mai multe obiecte din care sa aleaga fetita si care ar indica ceea ce va face in viata. Pe tava sunt, printre altele, cartea ”Basarabia noastra” a lui Nicolae Iorga, un stilou, o pensula, cheile unui autoturism, bani, un stetoscop de jucarie si o barcuta. Sofia Anais apare intr-o fotografie cu mana pe barcuta, iar Elena Basescu scrie pe Facebook ca fiica sa a ales acest obiect.

Sofia Anais este imbracata intr-o rochita alba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.