Publicatia americana People a dat publicitatii primele fotografii de la nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt.

Actrita americana o rochie de mireasa din satin de culoarea fildesului, decorata pe spate cu desenele realizate de cei sase copii ai cuplului. Voalul purtat de Angelina Jolie a fost si el decorat cu desene realizate de copii, tinuta fiind o creatie marca Atelier Versace.

Printre celelalte fotografii publicate de revista americana se numara o imagine cu cuplul Jolie-Pitt, inconjurat de cei sase copii, dar si un instantaneu cu cei doi actori sarutandu-se, imediat dupa ce au spus "Da". Fotografii de la nunta cuplului Jolie-Pitt mai apar si in revista Hello! Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit pe 23 august, in Franta. Ceremonia a avut loc la doi ani dupa logodna cuplului hollywoodian, anuntata in 2012, anunta MEDIAFAX.

Ceremonia a fost privata

La ceremonie au participat cei sase copii ai cuplului - Maddox, in varsta de 13 ani, Pax, in varsta de 11 ani, Zahara, in varsta de noua ani, Shiloh, in varsta de opt ani, si gemenii Knox si Vivienne, in varsta de sase ani. Angelina Jolie si Brad Pitt, in varsta de 50 de ani, s-au casatorit intr-o capela de pe proprietatea lor din sudul Frantei - Chateau Miraval -, in cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor doua familii si cativa prieteni apropiati ai cuplului. Angelina Jolie a fost condusa la altar de Maddox si Pax, in timp ce Zahara si Vivienne aruncau in urma miresei petale de trandafir. Shiloh si Knox au fost cei care au purtat verighetele, a precizat purtatorul de cuvant al cuplului.

Cuplul a obtinut autorizatia de casatorie de la un judecator din statul american California, care a calatorit apoi in Franta pentru a oficia ceremonia de nunta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.