Vedete de prim rang de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio, Brad Pitt si Robert De Niro vor juca intr-un scurtmetraj care va fi inclus in campania de promovare a unui complex turistic din Macao.
Renumitul cineast american Martin Scorsese i-a reunit pe acesti actori la New York, duminica, pentru a filma noul scurtmetraj, ce va fi utilizat in campania de promovare a complexului turistic cu tematica cinematografica Studio City din Macao, operat de Melco-Crown Entertainment.

Potrivit site-ului Deadline.com, scurtmetrajul are o tematica inspirata din atmosfera din cazinouri, este realizat pe baza unui scenariu scris de Terence Winter, scenaristul filmului "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", si va fi lansat in 2015. In timp ce atat Leonardo DiCaprio cat si Robert De Niro au jucat in multe filme regizate de Martin Scorsese, aceasta reprezinta prima colaborare a actorului Brad Pitt cu renumitul cineast american. De asemenea, este pentru prima data cand cei trei actori hollywoodieni lucreaza impreuna la acelasi proiect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.