Fostul "James Bond", Roger Moore, a fost nevoit sa renunte la martini, bautura preferata a personajului pe care l-a intepretat, din cauza diabetului de care sufera.

Actorul britanic, in varsta de 86 de ani, a fost diagnosticat cu diabet in 2013. El recunoaste ca, desi nu a comandat niciodata aceasta bautura folosind celebra fraza "shaken, not stirred" ("agitat, nu amestecat") din filmele "James Bond", martini era bautura sa preferata.

"Stiu sa prepar un martini dry foarte bun, dar nu mai am voie sa il beau. Nu mai am voie sa consum nici zahar, nici alcool. Abia apuc sa gust putin din vin. Uneori, reusesc sa fac astfel incat o mica inghititura sa dureze o ora. Imi place mai mult asa"
, a dezvaluit actorul intr-un interviu pentru Daily Telegraph, citat de MEDIAFAX.

Starul britanic mai spune ca daca ar sti ca ar mai avea o singura zi de trait, atunci ar reintroduce bautura martini in viata sa: "As bea cateva martini dry cu gin Tanqueray - fara votca - si cateva «choc ices» (ciocolata acoperita cu inghetata). Si, desigur, alune prajite".

Roger Moore a jucat rolul agentului 007 in sapte filme din seria "James Bond", intre anii 1973 si 1985.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.