Mai multe fotografii nud cu vedete internationale au aparut pe internet ilegal dupa ce conturile acestora de iCloud au fost sparte.

Potrivit relatarilor din presa americana, ar fi vorba despre spargerea conturilor iCloud ale unor vedete. Printre victime se numara Jennifer Lawrence si cantaretele Rihanna si Avril Lavigne, Amber Heard, Gabrielle Union, Hayden Panettiere, Hope Solo, Hillary Duff, Jenny McCarthy, Kaley Cuoco, Kate Upton, Kate Bosworth, Keke Palmer si Kim Kardashian.

"Este foarte neplacut sa vezi cum oamenii iti cotrobaie prin viata personala", a spus actrita Jennifer Lawrence, intr-un mesaj pe Twitter. Agentul actritei a anuntat ca va demara actiuni in justitie impotriva celor vinovati. "Este vorba despre un act de violare flagranta a vietii private. Autoritatile au fost contactate si vom declansa actiuni in justitie impotriva tuturor celor care vor publica fotografiile care au fost furate din contul lui Jennifer Lawrence", a declarat purtatorul de cuvant al actritei, potrivit tmz.com.

iCloud este un serviciu al Apple care permite utilizatorilor de telefoane mobile iPhone sa isi sincronizeze si sa-si salveze date pe mai multe dispozitive, informatiile fiind stocate la distanta, pe servere, accesibile online.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.