CeeLo Green a fost plasat in regim de libertate conditionata pentru trei ani dupa ce a fost acuzat de trafic de droguri.
Muzicianul, al carui nume real este Thomas DeCarlo Callaway, s-a prezentat vineri la sediul Procurorului general din Los Angeles si a ales sa nu conteste acuzatia de furnizare de droguri unei femei in varsta de 33 de ani, dupa ce aceasta l-a dat in judecata si l-a acuzat ca i-a strecurat pilule de ecstasy intr-un pahar cu alcool, fara stirea ei, in iulie 2012. Totusi, CeeLo Green a depus in dosar un document special prin care si-a sustinut nevinovatia in acest proces, afirmand ca a "impartit" drogul cu reclamanta.

Muzicianul va trebui, de asemenea, sa efectueze 360 de ore de munca in folosul comunitatii si sa participe la 52 de intruniri organizate de asociatiile Alcoolicii Anonimi si Narcomanii Anonimi. CeeLo Green va trebui sa se prezinte pentru o noua audiere la tribunal pe 5 mai 2015.

Procuratura a respins cu aceasta ocazie acuzatia de viol formulata impotriva muzicianului in octombrie 2013, considerand ca dovezile prezentate de reclamanta sunt insuficiente.

CeeLo Green, nascut in Atlanta, a devenit cunoscut in calitate de membru al grupului rap Goodie Mob, dar si-a dobandit celebritatea in calitate de membru al duoului Gnarls Barkley din care a facut parte alaturi de Danger Mouse. Ulterior, a inceput o cariera solo, promovata partial de popularitatea deosebita pe care o avea pe YouTube. Piesele originale si colaborarile sale i-au adus numeroase premii muzicale de prestigiu, inclusiv cinci premii Grammy


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.