Actrita Joan Rivers a fost transportata de urgenta la spital din cauza unui stop cardio-respirator.

Joan Rivers, celebra in Statele Unite pentru stilul sau direct, acid si autoironic, este in prezent internata la Mount Sinai Hospital din New York. Fiica vedetei, Melissa, a anuntat, joi, ca actrita "se odihneste confortabil" si a multumit tuturor pentru sprijinul oferit mamei sale.

Aceasta nu a oferit detalii despre starea de sanatate a lui Joan Rivers, in varsta de 81 de ani, care a fost internata initial in clinica Yorkville Endoscopy pentru o interventie la corzile vocale. In timpul acestei interventii, care a avut loc joi, actrita ar fi incetat sa respire, potrivit mai multor relatari din presa americana.

Potrivit unui purtator de cuvant al pompierilor din New York, o persoana aflata in stop cardio-respirator a fost transportata de la clinica Yorkville Endoscopy la spitalul Mount Sinai, in urma unui apel de urgenta primit la ora locala 9:40 (16:40, ora Romaniei, n.r). Acesta nu a precizat, din motive de confidentialitate, numele persoanei respective, insa televiziunile locale au anuntat ca este vorba despre Joan Rivers.

Joan Rivers este considerata un pionier privind accesul femeilor in lumea comediei. A devenit cunoscuta in anii 1960, printre vedetele alaturi de care a lucrat pe scena cluburilor de comedie din New York aflandu-se nume ca Bill Cosby, Richard Pryor, Woody Allen si George Carlin, despre care Rivers a spus ca nu s-a simtit niciodata ca si cum ar fi fost parte a "clicii lor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.