Charlize Theron critica industria produselor de infrumusetare acuzand-o ca se adreseaza cu precadere femeilor foarte tinere.

Actrita, in varsta de 39 de ani, a sustinut ca femeile de 40 de ani sunt in punctul maxim al evolutiei lor si a acuzat industria produselor cosmetice pentru favorizarea fetelor care au doar jumatate din varsta ei. "Este ironic ca am construit lumea frumusetii in jurul varstei de 20 de ani, cand (fetele, n.r.) nu au niciun concept despre intelepciune, nu inteleg ce este viata, avand cateva relatii extreme. Trebuie sa creasca si sa se simta increzatoare si sa simta valoarea a ceea ce sunt (...)", a declarat Charlize Theron, pentru Women's Wear Daily.

Ce ai face cu 1000 de euro?

"Si cred ca acesta este un lucru atat de frumos. Si de aceea cred ca oamenii spun ca femeile ajung in partea cea mai buna a vietii lor in jurul varstei de 40 de ani", a mai spus actrita.

De asemenea, Charlize Theron a spus ca societatea pare sa vada femeile in varsta ca pe niste "flori moarte". "Este ca si cum ne-am ofili pentru un motiv anume. In schimb, barbatii sunt precum vinurile fine, cu cat imbatranesc, cu atat arata mai bine", a explicat vedeta. "Este o conceptie gresita si este o oportunitate pierduta, pentru ca eu consider ca atunci femeile sunt in punctul senzualitatii adevarate. Cred ca femeile isi gasesc puterea si forta in sexualitatea lor, in senzualitatea lor interioara, chiar daca imbatranesc", a mai declarat aceasta.

Charlize Theron a fost imaginea parfumului J'Adore Dior timp de 10 ani, perioada in care a trebuit sa se ingrase si sa isi schimbe tunsoarea parului in mod drastic pentru unele roluri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.