Shakira a confirmat intr-un interviu faptul ca asteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei cu fotbalistul spaniol Gerard Pique.
Artista sud-americana a facut aceasta dezvaluire intr-un interviu acordat pentru editia spaniola a revistei Cosmopolitan. "Adevarul este ca da, sunt insarcinata", a declarat Shakira pentru aceasta publicatie, care ii consacra coperta numarului din luna septembrie, ce va fi disponibil pe piata incepand de luni.

Joi, Shakira a confirmat din nou aceasta informatie

"Da, asteptam venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Va multumesc tuturor pentru urarile voastre de bine", a declarat cantareata columbiana. Cantareata, in varsta de 37 de ani, a confirmat astfel zvonurile despre sarcina ei care au aparut in presa internationala dupa show-ul pe care l-a sustinut in cadrul ceremoniei de inchidere a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, in luna iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.