Unui din membrii fostei formatii LMFAO a fost agresat de catre un tanar care a aruncat inspre el cu o sticla in holul unui hotel.

Incidentul a avut loc miercuri, la hotelul Golden Sheaf din Double Bay, in Sydney. Un tanar in varsta de 21 de ani a aruncat sticla spre cantaret si a fost retinut de autoritati imediat dupa incident, dar a fost eliberat pe cautiune si va aparea in fata unui judecator pe 24 septembrie, infomeaza MEDIAFAX.

Redfoo, pe numele sau real Stefan Kendal Gordy, este in prezent membru in juriul emisiunii TV "X Factor Down Under" si a publicat pe contul sau de Twitter, la cateva ore dupa incident, mesajul "jealousy is a hell of a drug!" ("gelozia este un drog dat dracului!"). LMFAO, un grup american de electro-pop cu influente hip-hop, a fost infiintat de Stefan Kendal Gordy (Redfoo) si Skyler Austen Gordy (Sky Blu), la Los Angeles, in 2006, si s-a destramat in 2012. Grupul a lansat doua albume de studio - "Party Rock" (2009) si "Sorry for Party Rocking" (2011). Albumul de debut contine hiturile "I'm In Miami Bitch", "Yes", "La LaLa" si "Shots", iar cel de-al doilea material discografic include hitul "Sexy and I Know It".

Piesele lansate de cei doi muzicieni din grupul LMFAO se regasesc in playlist-urile petrecerilor din toata lumea si le-au adus o multime de premii si nominalizari la galele MTV Movie Awards, Billboard, Juno si la premiile Grammy. LMFAO a cantat alaturi de artisti precum David Guetta, Justin Beiber (American Music Awards) si Madonna (Superbowl 2012).

Redfoo a sustinut un concert si la Bucuresti, in octombrie 2012, la putin timp dupa desfiintarea trupei LMFAO, sub titulatura Redfoo and the Party Rock Crew.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.