Billy Idol revine dupa 9 ani cu un nou album de studio care va fi lansat in luna octombrie.

Noul album al cantaretului britanic se va intitula "Kings and Queens of the Underground", include 11 piese si va aparea pe piata pe 20 octombrie. Primul single de pe noul disc poarta titlul "Can't Break Me Down" si este deja disponibil spre descarcare de pe site-ul rockerului britanic. Precedentul album de studio cu piese originale semnate de Billy Idol a fost "Devil's Playground" si a fost lansat in 2005. In anul urmator, artistul a lansat o colectie cu cantece de Craciun.

"Kings and Queens of the Underground" va fi lansat prin intermediul casei de discuri a cantaretului, BFI Records. Billy Idol nu este strain de pauzele indelungate intre albumele sale, intrucat discul sau din 2005, "Devil's Playground", a fost lansat la o distanta de 12 ani dupa precedentul material discografic al sau, "Cyberpunk", care a aparut pe piata in 1993.

Billy Idol isi va promova noul album de studio prin intermediul unui turneu european care va debuta in luna noiembrie si va include concerte in Marea Britanie, Germania si Italia. De asemenea, Billy Idol isi va lansa autobiografia, intitulata "Dancing with Myself", pe 7 octombrie.

Billy Idol a fost unul dintre primele staruri lansate de MTV si se afla pe locul 55 in topul VH1 al celor mai sexy 100 de artisti din intreaga lume. A renuntat la cursurile Universitatii Sussex dupa numai un an. Este vegetarian si, se pare, predispus accidentelor. In timpul filmarilor pentru videoclipul "Eyes without a Face", a ramas temporar fara vedere, din cauza supraincalzirii lentilelor sale de contact de la lumina reflectoarelor din studio. Similar, la filmarile pentru "Craddle of Love", a fost paralizat de la brau in jos ca urmare a unui accident serios de motocicleta.

Citeste si:
Cele mai indragite vedete, in poze de colectie
Cele mai indragite vedete, in...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.