Rapperul american 50 Cent a anuntat ca va dona 750.000 de dolari in beneficiul unei organizatii de caritate daca pugilistul american Floyd Mayweather va citi cursiv o pagina intreaga dintr-un roman din seria "Harry Potter", informeaza huffingtonpost.com.

Rapperul 50 Cent nu pare interesat sa participe la "Ice bucket challenge" si prefera sa isi continue disputa mai veche cu Floyd Mayweather.

Cantaretul a publicat joi pe platforma Instagram o inregistrare video in care il provoaca pe renumitul pugilist american sa citeasca o pagina intreaga dintr-unul dintre romanele din seria "Harry Potter", "fara sa se opreasca, fara sa reia lectura de la inceput si fara sa se incurce in cuvinte".

Daca Floyd Mayweather va reusi acest lucru, atunci 50 Cent va dona suma de 750.000 de dolari unei organizatii de caritate ce va fi aleasa de pugilist, scrie MEDIAFAX.

Pugilistul american Floyd Mayweather a fost sportivul cu cele mai mari incasari din 2013, el obtinand din bursele pentru cele doua meciuri disputate anul trecut suma de 73,5 milioane de dolari.

Rapperul 50 Cent, in varsta de 38 de ani, a cunoscut succesul in 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vandut in 15 milioane de exemplare in toata lumea, devenind unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice rap din toate timpurile.

Cel mai recent album al sau, "Before I Self Destruct", a fost lansat in noiembrie 2009.

In 2005, rapperul a avut un rol in filmul "Totul pentru bani", inspirat din viata lui, apoi a fost distribuit in drama de razboi din 2006 "Home of the Brave". Cel mai recent film al sau este thrillerul "Tinutul gheturilor/ The Frozen Ground", in care joaca alaturi de Nicolas Cage si John Cusack.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.