Sandra Bullock va aparea din nou intr-un film alaturi de George Clooney, intr-o drama politica intitulata "Our Brand is Crisis", dupa ce cei doi artisti au mai jucat impreuna in "Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity", in 2013.

Sandra Bullock, in varsta de 50 de ani, a fost de acord sa apara in noul film dupa ce a aflat ca va fi regizat de David Gordon Green, potrivit variety.com. Pelicula este bazata pe un documentar din 2005, despre strategiile de campanie electorala din Statele Unite aplicate in tarile din America Latina.

Actrita americana va fi si producator executiv al filmului, alaturi de George Clooney si Grant Heslov.

Sandra Bullock este actrita cel mai bine platita de la Hollywood, cu venituri de 51 de milioane de dolari obtinute in perioada iunie 2013 - iunie 2014, potrivit Forbes.

Bullock s-a remarcat in ultimul an cu rolul din thrillerul SF "Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity", unde a jucat alaturi de George Clooney. Filmul a fost recompensat cu sapte premii Oscar, inclusiv unul pentru regizorul Alfonso Cuaron. "Gravity" a fost si pe placul spectatorilor si a obtinut incasari de 716 milioane de dolari pe plan mondial.

Actrita americana, premiata cu Oscar in 2010 pentru rolul din drama "Povestea unui campion/ The Blind Side", a devenit celebra jucand in special in comedii si in filme romantice. Bullock pare sa prefere in ultimii ani roluri din repertoriul dramatic si a putut fi vazuta pe marile ecrane in filmul "Extremely Loud and Incredibly Close", cu Tom Hanks si Viola Davis.

George Clooney si-a castigat renumele ca actor, producator, producator executiv, scenarist si regizor, dar si ca activist dedicat cauzelor umanitare. In 2006, George Clooney a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", pentru care a castigat si Globul de Aur. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele "Noapte buna si noroc", "Michael Clayton", "Sus, in aer/ Up in the Air", "Descendentii/ The Descendants" si "Ziua tradatorilor/ The Ides of March".

Citeste si:
Sean Bean și Miranda Richardson se alătură lui John Malkovich în...
Sean Bean și Miranda...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.