Sir Paul McCartney ocupa locul intai in topul celor mai bogati zece cantareti la chitara bas din lume, cu o avere estimata la 1,2 miliarde de dolari.

Fostul membru al trupei britanice The Beatles este urmat in acest top de muzicienii Sting si Gene Simmons, chitarist al trupei Kiss, fiecare cu o avere de 300 de milioane de dolari.

Pe urmatoarele locuri in acest top se afla Roger Waters, de la Pink Floyd - 270 de milioane de dolari, Adam Clayton, de la U2 - 150 de milioane de dolari, Flea, de la Red Hot Chilli Peppers - 115 milioane de dolari, John Paul Jones, de la Led Zeppelin - 80 de milioane de dolari, Geezer Butler, de la Black Sabbath - 65 de milioane de dolari, Tony Kanal, de la No Doubt - 45 de milioane de dolari si cofondatorul Nirvana, Krist Novoselic, a carui avere este estimata la 40 de milioane de dolari, potrivit therichest.com.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr si George Harrison au format trupa The Beatles, in anii 1960, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.