Grupul rock britanic Arctic Monkeys, un cvartet dezlantuit pe scena, nascut pe internet, dar care este capabil sa umple in prezent stadioane intregi cu fanii sai, intentioneaza sa ia o pauza in cariera, dupa succesul mondial al celui de-al cincilea album, intitulat "AM".

"Nu exista nicio urgenta pentru a face altceva in viitorul apropiat", a declarat tobosarul Matt Helders, cu ocazia festivalui Summer Sonic, weekendul trecut, la Tokyo.

"Pentru moment, acest album pare sa se instaleze foarte bine pentru ceva vreme in topuri. Nu ne-am luat niciodata cu adevarat o pauza pe termen nedefinit. Nu cred ca vom putea continua in acest ritm", a adaugat muzicianul britanic.

Lansarea albumului "AM", in septembrie 2013, a declansat un potop de elogii, premii si trofee decernate de critica internationala.

Muzicienii britanici, care au fete de adolescenti, dar care devin complet transfigurati pe scena, obisnuiesc sa spuna, in gluma, ca nu mai pot sa sustina niciun concert fara sa nu fie bombardati cu articole de lenjerie intima feminina.

"Nu mai exista niciun sutien in acest an. Fanele isi scriau adresele de e-mail pe ele", a dezvaluit Matt Helders, amuzat si tulburat de acest succes international.

"A fost pentru prima data cand piesele noastre au fost difuzate atat de mult la radio si noi am sustinut niste concerte atat de mari in Statele Unite. Nu am cautat niciodata sa stralucim in America, dar, atunci cand te afli la mii de kilometri de casa, simplul fapt ca nu mai cantam intr-o sala goala reprezenta deja pentru noi o mare reusita", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.