Meg Ryan s-a despartit de iubitul ei, cantaretul rock John Mellencamp, din cauza distantei dintre cei doi, muzicianul refuzand sa se mute in New York

Meg Ryan si John Mellencamp au inceput o relatie in 2010, dar au decis recent sa se desparta din cauza ca se vedeau foarte rar, potrivit revistei People. "Distanta este de vina. Ea sta la New York, iar el in Indiana. Pana la urma, despartirea s-a produs din cauza asta", a declarat o sursa pentru revista People.

Mellencamp a declarat anterior, pentru revista Rolling Stone, ca nu intentioneaza sa se mute la New York pentru a fi mai aproape de Meg Ryan: "Sunt prea sensibil ca sa locuiesc acolo (la New York, n.r.). Nu pot sa vad oameni saraci. Nu pot sa vad suferinta. Nu suport mizeria de pe strazi. Nu parasesc Indiana. O sa mor aici".

Ryan si Mellencamp au fost vazuti ultima data impreuna in luna mai. Cei doi au inceput o relatie la scurt timp dupa ce Mellencamp a divortat de fosta sotie, Elaine Irwin, in 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.