Mariah Carey va sustine, incepand din luna octombrie, un nou turneu mondial, prin care artista americana isi va promova cel mai recent album de studio, "Me. I Am Mariah...The Elusive Chanteuse".

Acest turneu mondial, primul pe care cantareata il va sustine dupa 2006, va debuta cu un concert care va avea loc in Japonia, pe 4 octombrie, la Makuhari Messe Arena din Tokyo. Japonia este de altfel o tara in care artista americana este extrem de apreciata si in care albumele ei s-au vandut in peste 20 de milioane de copii.

"Vreau sa impartasesc cu fanii mei toata spontaneitatea si emotia pe care le-am pus in acest album. Eu obisnuiesc sa compun tot timpul piese noi, asadar sa nu fiti surprinsi daca veti asculta un cantec nou pe care l-am compus chiar cu o noapte inainte de show-ul din orasul vostru", a declarat cantareata americana.

Dupa show-ul initial, din Tokyo, noul turneu mondial al artistei va continua cu un concert la Yokohama Arena, pe 6 octombrie. Apoi, sectiunea asiatica a turneului va cuprinde concerte in China, Malaysia, Singapore si Filipine.

Deocamdata nu sunt cunoscute datele si orasele ce vor fi incluse in celelalte sectiuni ale turneului.

"Me. I Am Mariah...The Elusive Chanteuse" este cel de-al 14-lea album de studio al cantaretei Mariah Carey.

Discul contine 18 piese, iar unele dintre ele au fost compuse de cativa producatori de seama, precum Rodney Jerkins, Jermaine Dupri, Hit-Boy si Mike Will Made It. Albumul contine, totodata, colaborari ale artistei cu Nas, Wale si Miguel, dar si cateva aparitii speciale, precum cele ale rapperului Fabolous si ale gemenilor cantaretei, Moroccan si Monroe (care au implinit varsta de trei ani pe 30 aprilie - data la care a fost anuntata lansarea albumului), cat si doua duete, cu R. Kelly si Mary J. Blige.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.