Trupa rock germana Scorpions intentioneaza sa lanseze anul viitor cel de-al 20-lea album de studio din cariera, pentru a marca implinirea a 50 de ani de la infiintare.

Rockerii germani au facut acest anunt la patru ani dupa ce au plecat intr-un turneu mondial de adio, care a durat trei ani.

Chitaristul Rudolph Schenker a dezvaluit ca multe dintre piesele de noul album, care va fi o continuare a materialului discografic "Comeblack" din 2011, provin din precedentele sesiuni de inregistrari ale grupului.

"Cred ca avem in total 15 cantece din anii '70 si '80, pe care dorim sa le lansam", a spus Rudolph Schenker.

Colegul sau de trupa Matthias Jabs a declarat pentru revista Classic Rock: "Am descoperit multe piese care proveneau din epoca in care am inregistrat «Blackout» si «Love At First Sting», doua dintre albumele noastre despre care oamenii spun ca au fost cele mai creative. Piesele suna bine, dar nu au fost niciodata terminate. Nu au inca versuri si partituri vocale, asadar va trebui sa le completam cu ceva nou. Insa ele suna in continuare foarte bine".

Klaus Meine, solistul formatiei germane, spune ca, alaturi de colegii lui de trupa, intentioneaza sa prelungeasca acel turneu mondial de adio, intrucat "s-au distrat prea bine" pentru a-l incheia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.