O femeie din New York sustine ca este mama biologica a copilului cuplului de staruri Beyonce si Jay-Z, Blue Ivy, si a depus la o instanta documentele care, potrivit acesteia, ar dovedi acest lucru.

Tina Seals spune ca este adevarata mama a lui Blue Ivy, fetita in varsta de doi ani si jumatate a cuplului format din Beyonce si Jay-Z.

In documentele depuse la o instanta din New York, Tina Seals spune ca a fost "anterior asociata" cu cuplul de staruri si doreste ca tribunalul sa "verifice daca ea este mama biologica" a lui Blue Ivy.

Aceasta nu este pentru prima data cand Beyonce se confrunta cu astfel de afirmatii. In toamna anului 2011, Beyonce a fost acuzata ca poarta o burta falsa si ca a apelat la o mama surogat pentru a avea un copil. Speculatiile au fost generate de aparitia lui Beyonce, la un show TV, cu o burtica ce parea ca se pliaza si face valuri atunci cand s-a asezat pe un fotoliu. Speculatiile au luat atunci o asemenea amploare incat Beyonce, care de obicei este discreta in ceea ce priveste viata ei privata, s-a declarat uimita de aceste zvonuri, pe care le-a catalogat drept "nebunesti".

Totusi, in cazul Tinei Seals, exista putine sanse ca aceasta sa fie luata in serios de autoritati. In urma cu o saptamana, o instanta din New York a respins un alt caz deschis de aceasta, impotriva cuplului Kanye West - Kim Kardashian. Femeia se declara mama biologica a lui North West, copilul in varsta de un an al celor doi.

De asemenea, femeia este celebra pentru ca s-a declarat mama biologica a printului George al Marii Britanii, precum si a lui Prince, Paris si Blanket, copiii regretatului Michael Jackson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.