Rockerul american Slash, fost chitarist in trupa Guns N' Roses, a compus muzica pentru o noua atractie a parcului Universal Studios Hollywood, un labirint horror care va fi deschis publicului din 19 septembrie.

Labirintul are ca tema frica pe care clovnii o provoaca multor oameni.

"Clowns 3D" va face parte din evenimentul Halloween Horror Nights, iar Slash spune ca abia asteapta ca fanii sai sa viziteze parcul de distractii.

"Sunt un mare fan al Halloween Horror Nights si m-am simtit inspirat sa colaborez cu Universal Studios Hollywood, pentru ca sunt maestri in crearea horrorului extrem", a spus Slash, care a adaugat ca va sta primul la coada pentru a vizita labirintul. Slash, un fan al peliculelor horror, produce in prezent un remake al filmului din 1972 "Cut-Throats Nine".

Slash va lansa un nou album de studio, "World on Fire", alaturi de Myles Kennedy si The Conspirators, pe 15 septembrie. "World on Fire" contine 17 piese si este cel de-al treilea album solo al rockerului Slash si al doilea al sau inregistrat in colaborare cu trupa sa, din care fac parte Myles Kennedy (voce), Brent Fitz (tobe) si Todd Kerns (chitara bas). Albumul va fi promovat printr-un turneu european in toamna acestui an.

Saul Hudson, nascut pe 23 iulie 1965, care evolueaza pe scena sub numele de Slash, este cunoscut publicului larg in calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentati instrumentisti din muzica rock.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.