Rapperul 50 Cent va lansa, impreuna cu compania Intel, o pereche de casti "inteligente", capabile sa masoare schimbarile ritmului cardiac, produsul neavand nevoie sa fie incarcat.

Intitulate SMS Audio BioSport In-Ear, castile au senzori care masoara bataile inimii celui care le poarta, indiferent daca acesta sta jos sau merge. De asemenea, fiind concepute pentru a fi conectate la telefon sau la MP3 player, acestea nu trebuie incarcate.

Toate informatiile privind bataile inimii colectate de casti vor putea fi descarcate si analizate online, iar cei care le detin vor primi sfaturi pentru a se mentine in forma sau pentru a pierde in greutate.

Dispozitivul are un senzor optic care masoara schimbarea ritmului cardiac. De asemenea, castile detin un program ce schimba ritmul muzicii in functie de nivelul de activitate al utilizatorului.

Companiile sustin ca aceste casti vor livra aceeasi calitatea audio ca si celelalte modele SMS Audio. Castile au un "design carlig", sunt rezistente la sudoare si apa si vor fi sincronizate cu aplicatia RunKeeper. Produsul va fi lansat la finalul acestui an si vor fi vandute prin compania SMS Audio a lui 50 Cent, pretul acestuia nefiind inca anuntat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.