Robin Williams a participat la o intrunire organizata de Alcoolicii Anonimi cu o zi inainte de a se sinucide, la varsta de 63 de ani, in resedinta sa din California.

Starul american, care s-a spanzurat in vila sa, luni, se internase intr-o clinica de dezintoxicare in luna iunie, incercand sa isi invinga astfel dependenta de alcool si, potrivit unor surse, a participat la o reuniune organizata de Alcoolicii Anonimi cu o zi inainte de a se sinucide.

Argus Hamilton, actor si membru al acestei organizatii, a declarat: "A fost prezent la intalnirea noastra de duminica. Se externase din clinica de dezintoxicare si era linistit, nu consumase alcool, la intalnirea noastra".

Starul in varsta de 63 de ani spunea ca se lupta cu "demonii interiori", incercand sa isi invinga dependenta, dupa ce renuntase la alcool in 1982 si, din nou, dupa ce a recidivat in 2005. Potrivit unei surse, citata de tabloidul The Sun, actorul american se autoizolase si devenise foarte retras, incercand sa isi construiasca "o viata moderata si lipsita de alcool".

Vecinii din cartierul in care locuia actorul au remarcat si ei o schimbare in comportamentul acestuia, multi dintre ei spunand ca Robin Williams devenise "o umbra a propriei persoane".

"Arata foarte tras la fata si slab, nu mai era acel Robin care se mutase aici in urma cu multi ani. Parea epuizat si nu in cea mai buna dispozitie, dar era in continuare acelasi tip amabil ca intotdeauna. Se afla intr-o zona negativa din punct de vedere emotional", a precizat o sursa.

Starul american a fost gasit decedat luni, la varsta de 63 de ani, in resedinta sa din California. Autoritatile americane au anuntat marti ca actorul s-a sinucis, spanzurandu-se cu o curea. Anchetatorii au gasit taieturi pe incheietura mainii stangi a actorului, iar un briceag era in apropierea cadavrului. Pe varful briceagului erau urme care par a fi de sange uscat, astfel ca vor fi efectuate analize suplimentare pentru a se stabili compozitia substantei depistate.

Citeste si:
Adriana Trandafir, pe punctul de a se sinucide. Ce a adus-o în...
Adriana Trandafir, pe punctul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.