Zelda Rae Williams, fiica mijlocie a actorului Robin Williams aparent in urma unei sinucideri, a postat pe Twitter un mesaj-tribut emotionant pentru tatal sau.

Tu - doar tu vei avea stelele intr-un fel in care nimeni nu le va avea... In una dintre stele voi trai eu. In una dintre ele voi rade. Si astfel va fi ca si cum toate stelele ar rade, cand te vei uita noaptea la cer... Tu - doar tu - vei avea stele care pot sa rada" este mesajul pe care fiica mijlocie a lui Robin Williams l-a publicat pe Twitter, adaugand la sfarsit: "Te iubesc. Imi lipsesti. Voi incerca sa privesc in sus. Z"

Citatul provine din cunoscuta carte "Micul Print" a lui Antoine de Saint-Exupery - o nuvela franceza scrisa imediat dupa inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Pentru Saint-Exupery aceasta a fost o perioada intunecata, pentru ca el insusi ducea o lupta cu probleme de sanatate si cu depresia in nilste circumstante personale tumultuoase, scrie independent.co.uk, citata de MEDIAFAX.

In aceasta perioada a creat personajul Micului Print, care a cazut pe Pamant dintr-un asteroid de dimensiunea unei case. Povestea este una despre singuratate, dar si despre prietenie, despre pierderi si dragoste. Este de fapt povestea unui "strain" care incearca din rasputeri sa desluseasca intelesul lumii din jurul sau.

Zelda isi sarbatorise cei 25 de ani impliniti cu numai o saptamana inainte ca tatal sau sa fie gasit mort in locuinta sa din California. Ultimul mesaj public al actorului a fost de asemenea un tribut, chiar pentru Zelda. mplineste un sfert de secol astazi, dar va fi mereu fetita mea", a scris Robin Williams pe Twitter, publicand o fotografie de familie cu ei doi, alb-negru, de la inceputul anilor '90.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.