Unul dintre cei mai marei actori de la Hollywood a decedat.

Actorul american Robin Williams cunoscut in special pentru rolurile sale in filmele "Mrs. Doubtfire" si "Cercul poetilor disparuti", a decedat la domiciliul sau si se pare ca este o sinucidere

Politia din Marin County, in California (sud-estul Statelor Unite), a explicat intr-un comunicat ca un "individ de sex masculin a fost declarat mort la ora 12.02, identificat drept Robin McLaurin Williams, in varsta de 63 de ani, rezident in Tiburon, in California" si ca o cauza probabila a decesului ar fi "sinuciderea prin asfixiere", informeaza MEDIAFAX.

Politia a anuntat initierea unei anchete "cu privire la cauzele si circumstantele decesului", adaugand ca actorul a fost vazut ultima data in viata duminica, la ora 22.00, la domicilul sau, unde locuia impreuna cu sotia.

Potrivit presei americane, actorul suferea de depresie.

La inceputul lui iulie, Robin Williams, care a luptat in trecut cu dependenta de alcool si de droguri, s-a internat in centrul de tratare a dependentei Hazelden din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependentei de alcool.

Robin Williams a devenit cunoscut datorita rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" si a castigat un premiu Oscar pentru prestatia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Buna dimineata, Vietnam", "Cercul poetilor disparuti" si "Regele pescar".

+


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.