Charles Keating, un star al telenovelelor nord-americane, a murit din cauza unui cancer, duminica, la varsta de 72 de ani.

Charles Keating, nascut in Marea Britanie, si-a inceput cariera in anii 1970 jucand pe scena de la Royal Shakespeare Company, dupa care a preferat sa se concentreze pe productii de televiziune si s-a remarcat in serialul britanic "Brideshead Revisited".

Succesul a venit odata cu rolul Carl Hutchins, personajul negativ din serialul american "Another World", care i-a adus si un premiu Daytime Emmy, in anul 1996.

Charles Keating a jucat si in alte doua telenovele nord-americane de succes, precum "Destine secrete/ All My Children" si "As the World Turns", dar a intrepretat si roluri mici in seriale de mare succes, precum "Alias", "Xena: Printesa Razboinica" si "Totul despre sex".

Pe marele ecran, s-a remarcat in filme precum "The Bodyguard" (1992), "Revenire la viata/ Awakenings" (1990), "Aventura in doi/ The Thomas Crown Affair" (1999) si "Un gigolo de doi bani: Aventuri in Europa/ Deuce Bigalow: European Gigolo" (2005).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.